TIETOSUOJASELOSTE

 Rekisterin pitäjä

Yritys:         Denis-Arya Ay

y-tunnus:    2793500-9

Osoite:        Päätie 7, 46900 Inkeroinen

Sähköposti: mustafabal190@hotmail.com

 Henkilötietorekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriseloste koskee sellaisten luonnollisten henkilöiden henkilötietojen käsittelyä, jotka lähettävät ravintolan nettisivujen kautta pöytävarauspyynnön tai tarjouspyynnön. Rekisterinpitäjä käsittelee asiakkaiden henkilötietoja seuraavia tarkoituksia varten:

  • ruokatilauksen vastaanotto
  • tilauksen välitäminen ravintolaan
  • tilausten toimitus asiakkaalle
  • asiakas suhteen hoito, mm. asiakasviestintä

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaista kerätään ja tallennetaan seuraavat henkilötiedot:
Tilauksen tekijän tiedot eli henkilön etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite, bonustilin summa. Tilauksen sisältön tiedot eli tuote ja määrä.

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella asiakkaalta itseltään. Henkilötietoja ei kerätä muista lähteistä.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Asiakkaiden tietoja ei käytetä muihin kuin yllämainittuihin tarkoituksiin ja tietoja ei luovuteta muille tahoille

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tilauksiin liittyviä tietoja käsittelevät vain kyseessä olevan ravintolan tilauksia hoitavat henkilöt. Noudatamme tietojen käsittelyssä henkilötietolakia sekä muita tähän sovellettavia, Suomen lainsäädännössä yksilön tietosuojasta voimassa olevia säädöksiä.

 

Henkilötiedot, jotka keräämme kun nettisivuilla vieraillaan

Kun avaat nettisivumme saadaksesi inspiraation tulevasta tilauksestasi, mutta et rekisteröidy asiakkaaksi tai tee tilausta, keräämme sinusta seuraavia henkilötietoja:

Laitetiedot

Laite-tunnus, käyttöjärjestelmä ja vastaavat versiot tai laitteen tunnisteet

Yhteyttä koskevat tiedot

Aika, päivämäärä ja nettisivuston käytön kesto, alkuperä, vastaava IP-osoite ja muu protokollatieto

Informaatiota kerätään, jotta voimme näyttää sinulle käymäsi nettisivuston. Me myös rajoitamme tietojen käsittelyä siihen mikä on ehdottoman tarpeellista varmistaaksemme, että noudatamme tietojen minimoinnin periaatetta.